Frakt og levering

Vi har to leveringsalternativer på hvittrad.no. Pakke til utleveringssted eller klikk og hent. Vi sender kun til adresser innen Norges fastland.

 

Pakke til utleveringssted via Bring

Du kan få bestillingen din tilsendt med sporing til ditt nærmeste utleveringssted. Du vil motta en sms når pakken er ankommet og klar til å hentes. Pakken må hentes innen fristen. Vi tilbyr fri frakt på bestillinger over 1500,-, ellers har vi en fastpris på frakt på 99,-. 

 

Klikk og hent

Du kan hente bestillingen din gratis i vår butikk på CC Gjøvik. Du vil motta en e-post og sms når bestillingen er klar til å hentes, som du fremviser i kassen. Merk at det kan ta opptil 24 timer før bestillingen din er klar til å hentes, samt lenger tid over helger. 

 

Leveringstiden ligger normalt på 1-4 virkedager etter at pakken er sendt fra oss, avhengig av pågangen hos Bring. I noen perioder vil du kunne oppleve noe lenger leveringstid. Vi pakker som regel alle hverdager (man-fre) mellom 8-11.

Ved pakker som ikke hentes innen fristen, og dermed sendes i retur til oss, forbeholder vi oss retten til å belaste et gebyr på 250,-. Pakker bestilt med klikk og hent må hentes innen 2 måneder etter bestilling.

Kunden er selv ansvarlig for å oppgi korrekt kontaktinformasjon ved bestilling. Eksempelvis e-post, telefon og adresse.