Vanlige spørsmål

Reklamasjoner

Hvordan registrerer jeg en reklamasjon?

Oppdager du feil og/eller mangler ved et produkt, må du innen rimelig tid etter at dette ble oppdaget, gi beskjed til hvittrad.no (nett@hvittrad.no) dersom du ønsker å reklamere på produktet.

Reklamasjon må skje senest to år etter at du mottok produktet jf. forbrukerkjøpsloven (eller fem år dersom det er et produkt ment å vare vesentlig lengre). 

Henvendelser omhandlende reklamasjoner kan rettes til nett@hvittrad.no eller fremmes fysisk i butikk. Vennligst legg ved informasjonen under, slik at vi kan behandle forespørselen din fortest mulig.

  • kontaktinformasjon
  • kjøpsbevis
  • bilder av varefeil/varemangel
  • annen informasjon som kan være av relevanse

Merk at vi forbeholder oss retten til å videresende forespørsler om reklamasjoner til produsent eller underleverandør for videre vurdering av eventuelle feil og mangler.

Iverksetter du tiltak for utbedring av feilen utover det som er avtalt med oss, vil ikke disse utgiftene bli dekket.

Skal jeg sende tilbake varen dersom jeg mener det er en reklamasjon?

Ta alltid først kontakt med oss via e-post nett@hvittrad.no eller på mobil +47 488 94 380 for å avklare hvordan vi går frem med varen du ønsker å reklamere på, for å unngå unødvendige utgifter for alle parter. 

Produktet ble skadet under sending

Vennligst ta bilder av feilen/skadene og send på mail til nett@hvittrad.no sammen med ordrenummeret ditt, slik at vi kan se på saken.

Reklamasjon i butikk

Du har alltid mulighet til å både returnere hele eller deler av din ordre, eller fremme en reklamasjonsforespørsel i en av våre fysiske butikker på Gjøvik, Hamar eller Lillehammer – uavhengig av om butikken fører merket.

Returen/reklamasjonen din fortsatt må registreres som en retur på hvittrad.no (utføres av butikkansatt) og at tilbakebetalingen fortsatt vil foregå på samme måte.

Merk at dersom du ønsker å reklamere i fysisk butikk, vil det være noe lengre behandlingstid.

Hvordan får jeg returetikett?

Har du kastet returetiketten? Send oss en mail her med navn og ordrenummer så sender vi deg en ny du kan printe ut.

OBS! Merk at returetiketten ikke er forhåndsbetalt, og det vil bli trukket 99.- fra refusjonen din. Du er også ansvarlig for trygg retur, pakk derfor varen(e) godt, og ta vare på kvittering for frakt i tilfelle noe skulle oppstå under sending. 

Tilbakebetaling

Når reklamasjonen din er registrert og godkjent, vil pengene tilbakebetales til deg på samme betalingsmåte som du valgte da du la inn ordren.  

Har du flere spørsmål om reklamasjoner?

Send oss en mail på nett@hvittrad.no så hjelper vi deg gjerne!

For øvrige spørsmål om reklamasjoner – send oss en mail ♥