Care Guide for smykkene dine

Care Guide for smykkene dine

Vi og våre forhandlere har alle lyst til at du skal kunne ha glede av det nye smykket ditt i lang tid fremover, akkurat som deg! Derfor har vi samlet sammen fem tips til deg nedenfor, som du kan implementere i hverdagslivet for å beholde gløden i smykkene dine!

 

Tips 1 — Unngå direkte kontakt med vann og kjemiske produkter som såpe og parfyme

Sminke, parfyme og hårspray kan matte finishen på smykkene dine og forårsake misfarging (stener kan også bli påvirket av fuktige forhold).

 

Tips 2 — Fjern smykkene før du gjør husarbeid, går i dusjen eller drar på trening

Smykker gjennomgår unødvendig mye slitasje av å være med på disse tingene, da de blir i enda større grad eksponert for produkter som sliter på finishen. 

 

Tips 3 — Oppbevar hver del av smykket for seg selv

På høypolerte overflater kan det oppstå riper - unngå dette ved å lagre hver del av smykket for seg selv når det ikke er i bruk slik at delene ikke ligger intill hverandre og gnisser. Obs! Riper og små bulker regnes ikke som en defekt men bare som et tegn på normal bruksslitasje. 

 

Tips 4 — Oppbevar smykket lufttett

Smykker som oppbevares varmt og fuktig vil ofte fortere bli misfarget - unngå dette ved å oppbevare smykkene dine i en lufttett pose. PS. De fleste smykker kommer i en lufttett pose fra leverandør før de pakkes ut i butikk. Spør om å få med deg denne så har du alt du trenger innen du kommer hjem!

 

Tips 5 — Bruk blank neglelakk på uekte smykker

Misfarge på huden kan oppstå ved bruk av uekte smykker fordi metallet i smykkene reagerer med syren i svetten din — dersom du er plaget med dette er et triks vi er glad i et lite strøk blank neglelakk på siden som berører huden din! 

 

 

Les mer om Crysal Haze sine anbefalinger her

Les mer om Hasla sine anbefalinger her

Les mer om Jane Kønig sine anbefalinger her

Les mer om Who Is She sine anbefalinger her

 

Tilbake til bloggen